header

Meesterschilder

Schilderbedrijf Mark Krijnen

Vraag Offerte aan

Materialen
Sigma Caparol
Sikkens
Branchevereniging
Branchevereniging ZBO
Contactgegevens

Mark Krijnen
Arendsweg 93
1826JB Alkmaar
06 16 394 413
info@schildersbedrijfkrijnen.nl

Stucwerk

Stucwerk

Voor alle voorkomende stukadoors en bouwwerkzaamheden. Of heb nu gaat om nieuwbouw, renovatie of modern strak stukwerk: ik heb alle kennis en vakmanschap in huis met ruim 10 jaar ervaring in de stukadoors en afbouwbranche.

Spartelputz

Zoekt u een duurzame, veelzijdige, mooie wanddecoratie, dan is spartelputs misschien wel wat u zoekt. Door het grote aanbod in verschillende kleuren en structuren is er voor ieder wat wils. Ook is spartelputs zeer duurzaam waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken dat het snel beschadigd. Het is een ideale wanddecoratie, mits vakkundig aangebracht. Door onze jarenlange ervaring en allernieuwste werkmethodes bent u bij ons verzekerd van de allerbeste kwaliteit.

Pleisterwerk

Met pleisterwerk word bedoeld het vlak maken van bestaande (betonnen)wanden en plafons met behulp van een dunne laag gipsmortel. Pleisterwerk levert een gladde ondergrond voor vrijwel alles: sierpleister(spartelputs), beschilderen, sausen, behangen etc. Hierbij is de mate van gladheid een kwestie van smaak: ook een zeer gladde afwerking is bijvoorbeeld mogelijk.

Raapwerk

Raapwerk staat voor het vlak en strak maken van ruwe (gemetselde) wanden en plafonds met behulp van een dikke laag gipsmortel. Met raapwerk is het mogelijk om scheve muren of plafonds weer recht te maken door bepaalde delen dikker of juist dunner te "rapen".

Subsidieregeling

Subsidieregelingen voor panden ouder dan 15 jaar. Is uw woning ouder dan 15 jaar, dan heeft u recht op een aangepast (en voordeliger) BTW- tarief. Dit is namelijk 6% in plaats van het gebruikelijke tarief van 19%. Ook hiermee zijn we u graag van dienst.

Vraag nu een offerte aan